تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴) توقف در برابر ملوان؛ آینه تمام‌نمای سقوط پرسپولیس از اوج آسیایی! پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر قزوین (۴ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نقش سیدورف در باشگاه استقلال چیست؟ | دوباره آمد و رفت علی کریمی در لیست خرید استقلال نیست | احتمال بازگشت به اصفهان عقب نشینی هواداران پرسپولیس از شعار علیه هاشمیان | نمی‌خواهند به سرنوشت استقلال دچار شوند پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم خداحافظی زودهنگام سیدورف با استقلال پس از جلسات فنی
سرخط خبرها

فرهاد در تعطیلات از یحیی جلو می‌افتد؟ | تمرینات استقلال با تیم کامل‌تر

  • کد خبر: ۶۹۱۹۵
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۶
فرهاد در تعطیلات از یحیی جلو می‌افتد؟ | تمرینات استقلال با تیم کامل‌تر
حضور تنها یک ملی پوش(مهدی قایدی) درتیم ملی دست فرهاد مجیدی را باز می‌گذارد تا در تعطیلات تیمش را بهتر از دیگر رقبا آماده کند. به خصوص پرسپولیس که شش بازیکنش درتیم ملی حضور دارند. آیا فرهاد از این مجال بزرگ بهره خواهد گرفت؟

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، فرهاد مجیدی و همکارانش می‌توانند به یک بازگشت متفاوت امیدوار باشند اگر قدر فرصتی که در تعطیلات پیش‌رو به وجود آمده را به خوبی بدانند و تمریناتی را برای بازیکنان تجویز کنند که منجر به ایجاد تحول روحی و فنی شود.

فرهاد مجیدی و همکارانش می‌توانند سرنوشت متفاوتی را برای خود و استقلال رقم بزنند اگر از مجال باقی مانده تا شروع دوباره لیگ نهایت بهره را ببرند و با تیمی چالاک‌تر و قبراق‌تر به مسابقات بازگردند. گرچه دعوت از یک بازیکن به تیم ملی تا حدی سبب رنجش خاطر برخی آبی‌دلان شد، اما از یک سو دعوت نشدن طیف بیشتری از بازیکنان استقلال، دست مجیدی را باز می‌گذارد تا در تعطیلات لیگ تیمش را دوباره بسازد.


به تیم یحیی گل‌محمدی نگاه کنید. او شش بازیکن خود را به دلیل حضور در اردوی تیم ملی از کف داده است و از این حیث فرهاد مجیدی می‌تواند احساس برتری قابل توجهی نسبت به رقیبش در باشگاه پرسپولیس داشته باشد.
تمرینات پرسپولیس بی‌شک تا شروع دوباره لیگ و بازگشت ملی‌پوشان، تحت‌الشعاع غیبت‌ها قرار خواهد گرفت، اما فرهاد مجیدی از این ویژگی بهره‌مند است که با تیمی کامل که فقط مهدی قایدی را در اختیار ندارد، تمرین کند.
ماجرای دیاباته و میلیچ نیز پیچیدگی‌هایی دارد، اما طبق برنامه‌ای که این دو بازیکن به باشگاه دادند، میلیچ بعد از ۷ روز (یعنی امروز) باید در تمرینات استقلال حاضر شود و دیاباته نیز که ۱۰ روز از باشگاه مرخصی گرفته، شنبه هفته آینده باید در تمرینات استقلال حاضر شود.

حتی اگر میلیچ و دیاباته نیز در بازگشت خود به تمرینات استقلال تأخیر کنند، فرهاد مجیدی دست بازتری نسبت به مدعیان قهرمانی دارد. سپاهان نیز دو سهمیه خود را در تیم ملی می‌بیند و استقلال از این منظر نیز در جایگاه پایین‌تری نسبت به دیگر مدعی قهرمانی قرار دارد. به همین دلیل فرهاد مجیدی نباید دغدغه‌ای بابت ایجاد هماهنگی و هارمونی مطلوب‌تر در استقلال داشته باشد.

 

سرمربی استقلال بار‌ها نسبت به وضعیت بدنی تیمش گله کرده و حامیان او نیز بر این باورند که یکی از دلایلی که موجب روند پرفراز و نشیب استقلال شده، آماده‌سازی نامناسب پیش فصل است. در این ایام، اما آنقدر فرصت پیش روی مجیدی و همکارانش هست تا همه ضعف‌های بدنی تیم را از بین ببرند و تیمی سر‌حال‌تر به لیگ بازگردانند.
برخی نیز بر این باورند برگزار نشدن بازی با شهر خودرو به سود استقلال است که اگر نظریه این افراد را صادق بدانیم احتمالاً مجیدی و همکارانش باید شادابی لازم را به ساق‌های بازیکنان خود تزریق کرده و تیمی را مهیا کنند که سرسختی بیشتری داشته باشد.

 

آنچه بیش از همه برای استقلال دردسر آفرین شد، آشفتگی‌های گاه و بیگاه در خط دفاع بود. وگرنه استقلال در خط حمله کمبودی احساس نمی‌کند.

 

در ایام باقی مانده مجیدی می‌تواند با به کارگیری تمرینات مرتبط خط دفاع تیمش را هم تغییر دهد و از مجموعه بازیکنانی که در اختیار دارد، تیمی آماده‌تر در بخش دفاعی پدید آورد.

 نقش مدیران در بازگشت استقلال

از بحث فنی که بگذریم آماده‌سازی روحی و روانی استقلال اهمیت کمی در بازگشت بهتر به میدان رقابت ندارد. مدیران استقلال که در روز‌های اخیر با استعفای خود حاشیه‌هایی را دامن زدند، باید دریابند که در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز باید با جدیت و حساسیت بیشتری پشت تیم باشند و مانع فروپاشی ذهنی بازیکنان و کادر فنی شوند. دعوا‌های فرسایشی میان اعضای هیأت مدیره به بدنه تیم نیز آسیب می‌رساند و اگر آرامش کافی در بخش مدیریتی وجود نداشته باشد، هر قدر هم که مجیدی و شاگردانش بخواهند تیم متحول شده را راهی لیگ و جام حذفی کنند، احتمالاً با چالش‌هایی مواجه خواهند شد. وظیفه مدیران استقلال در این مقطع حساس در درجه اول کمک و همیاری با تیم است. بازیکنانی که بازی‌های متعددی در لیگ و لیگ قهرمانان آسیا انجام داده‌اند چنانچه از نظر روحی نیز به خوبی تغذیه شوند، قابلیت کسب موفقیت در بازی‌های آتی را دارند. حال شاید دستیابی به جام لیگ برای استقلال نشدنی باشد، اما جام حذفی را می‌شود با یک برنامه‌ریزی منسجم به دست آورد تا ایضاً جایگاه مجیدی نیز برای فصل بعد محکم شود، وگرنه فرهاد بدون جام شانس آنچنانی برای ادامه حیات در استقلال نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->